16
aug.

Eticheta in sala de joc sau cazinou

Eticheta in sala de joc sau cazinou

Asa cum un comportament potrivit in orice spatiu public asigura o experienta mai buna atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau, asa se intampla si cand vine vorba de cazinouri sau sali de jocuri. Iata ce trebuie sa stii despre cum este potrivit sa te comporti daca esti jucator care frecventeaza locatii de jocuri, sau amator, sau doar intentionezi sa calci intr-o sala de joc.

Desi jocurile de noroc sunt de obicei actiuni solitare unde jucatorii nu interactioneaza cu alti jucatori, nu inseamna ca nu poti comite greseli notabileJ. Sunt cateva lucruri pe care vrei sa le retii daca esti un jucator constient si constiincios.

Monopol pe aparatul de joc:

In primul rand, nu fi un jucator ”lacom”. Aceasta inseamna sa nu pui monopol pe un aparat pentru prea mult timp (in special daca sunt persoane care asteapta sa joace la acel aparat) si nu juca la mai multe aparate in acelasi timp. Uita-te in jurul tau. Evident, daca locatia este goala, nu trebuie sa-ti faci griji; dar altfel, ai grija sa imparti.

Apoi, daca un jucator isi uita cardul in interiorul aparatului de joc (iti vei da seama cand vei incerca sa inserezi cardul tau), cel mai potrivit lucru pe care il poti face este sa asezi cardul jucatorului pe apaartul de joc; cel mai probabil acesta va veni sa il recupereze si va putea sa il identifice mai repede. Acest lucru il va scuti sa stea la rand pentru unul nou. Aminteste-ti…KARMA!

In al treilea rand, daca vezi un teanc de monede pe manerul scaunului de la aparatul de joc sau pe scaun, poti presupune ca cineva joaca la acel aparat. Este ca atunci cand cineva isi aseaza haina pe spatarul scaunului la un restaurant. Asadar, mesajul este ”ocupat”. Cel mai probabil jucatorul este plecat pentru scurt timp si se va intoarce. Exsta si sali de joc unde exista atendenti care pot ajuta jucatorii sa tina ocupat aparatul. Ai grija la bacsis!

Cand dai bacsis atendentului?

Acest aspect ne trimite catre un alt subiect legat de comportamentul potrivit in cadrul salilor de joc si cazinouri: bacsisul. Cand dai bacsis? A da bacsis este o decizie personala, insa sunt momente in care este normal sa faci acest lucru. De exemplu, atunci cand castigi un jackpot si ai nevoie de ajutorul atendentului sa il ridici, se obisnuieste sa dai bacsis (pe de alta parte, daca atendentul nu-si da interesul si nu este profesionist, te poti gandi de doua ori daca merita tip-ul).

Concluzia este ca atunci cand vorbim de eicheta in sala de joc sau in cazinouri, foloseste-te de bunul simt si fii politicos cu ceilalti asa cum iti doresti sa fie ei cu tine. „Plateste” in avans si cel mai probabil vei fi rasplatit cu varf si indesat!:)

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Contact