Blacklists Jucatori si Angajati

Totul este mai usor acum! Operatorii de jocuri de noroc din Romania au acum acces – printr-un simplu click – la listele negre care includ jucatori/clienti, precum si angajati. Informatii mai rapide, mai complete!

Membru GBB

Listele negre cu jucatori si angajati sunt disponibile doar membrilor GBB. Membri GBB pot deveni doar operatorii cu licenta de jocuri de noroc din Romania. Devino membru prin click aici!

Informatii cu circuit inchis

My Blacklist, Your Blacklist! Listele negre cu Jucatori si Angajati sunt construite de membrii GBB si au acces la ele tot membrii GBB, nefiind vizibile utilizatorilor fara cont de Membru!

GBB este o platforma online dedicata doar operatorilor de jocuri de noroc. GBB vine in ajutorul operatorilor sa identifice persoanele (jucatori sau angajati) care sunt pe listele negre in industrie din cauza comportamentului si actiunilor lor inadecvate.

Persoanele din listele negre sunt raporatate doar de membrii GBB.

Daca esti in industria de gambling, poti deveni membru GBB completand formularul de Inregistrare cu datele tale personale. Contul tau va fi creat automat si vei putea adauga persoane in Blacklist pe platforma online GBB.

GBB nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea tuturor informatiilor din Blacklist Jucatori sau Blacklist Angajati. Listele negre sunt informative si te pot ajuta sa previi situatiile de frauda.