18
aug.

Cum sa ne protejam de fraude?

Cel mai potrivit lucru pe care il putem face ca operatori de jocuri de noroc din Romania este sa fim preventivi si cat mai putin reactivi. Putini sunt cei care au un business in gambling si inca nu s-au confruntat cu situatii de frauda. Nu este cazul sa ne alarmam, insa trebuie sa fim constienti si sa prevenim cand se poate. Atunci cand suntem fraudati, pierderea este mare oricum ar fi.

Imaginati-va ce ar putea face un grup de oameni extrem de motivati, cu aptitudini tehnice de genii, pentru a frauda. Asadar, nu putem ignora amenintarea. Trebuie sa fim constienti ca exista grupuri organizate care au gasit o modalitate sa fraudeze aparatele de slot fara a ridica un deget.

Ce facem in acest caz? In primul rand, este de la sine inteles ca trebuie sporita securitatea in interiorul salilor de joc si cazinourilor astfel incat jucatorii din interior sa poata fi monitorizati constant. Urmariti constant creditul. Studiati numerele. Sunt cresteri sau scaderi nenaturale, neobisnuite? Fiti atenti la persoanele cu un comportament atipic. In special cei care joaca putin sau deloc si stationeaza in apropierea aparatelor cu mainile in buzunare.

Daca esti operator si inca nu esti membru al unei retele credibie din industrie, este momentul sa devii. Vei avea acces mai usor la informatii, la oamenii din industrie si la listele negre ale tuturor. Ori de cate ori ai posibilitatea sa participi la discutii in cadrul forumurilor ce abordeaza teme de frauda, fa-o. Te va ajuta sa fii cu un pas inaintea hackerilor si fraudatorilor.

Niciun comentariu

Leave a Comment

Contact