16
aug.

Cele mai intalnite superstitii in care cred jucatorii de pacanele din intreaga lume

Oricat ai incerca sa explici contrariul persoanelor superstitioase, acestea continua sa fie extrem de convinse de veridicitatea credintelor lor. Si acest lucru este extrem de des intalnit in lumea gamblingului, unde castigarea unui jackpot tine de noroc.

Indiferent cat de irational ar parea, multi jucatori cred in superstitii.

Iata cateva ritualuri superstitioase pe care le au cei care joaca la pacanele:

Purtarea unui tricou sau a unui accesoriu rosu aduce noroc. Cel mai probabil aceasta superstitie se trage de la chinezi care cred ca rosu este o culoare norocoasa. O superstitie legata de imbracaminte: purtarea acelorasi haine ca in ziua in care jucatorul a avut noroc sau a castigat un jackpot. Norocul din acea zi se poate dubla purtand aceleasi haine ca in acea zi. Una dintre cele mai comune supertitii ale jucatorilor consta in stergerea ecranului de joc in timp ce rolele sunt inca in miscare. Unii jucatori se uita in alta directie in timp ce se invart rolele. Originea acestei superstitii nu este cunoscuta inca. Este posibil ca acest lucru sa fi pornit de la ideea ca daca te uiti prea atent la role, exista posibilitatea sa alterezi aparatul de joc. Unii jucatori cred ca numerologia poate influenta rezultatele jocului. De exemplu, unii jucatori evita sloturile cu numarul 13 , mai ales in zilele de marti si vineri. Chinezii, de exemplu, sunt foarte receptivi la numarul 8. Acesta este considerat un numar norocos in cultura lor. De cealalta parte, numarul 4 este considerat ca aduce ghinion, asa ca incearca sa evite pacanelele cu numarul 4. Unii jucatori extrem de superstitiosi cred ca tempeartura monedelor poate determina castigarea jackpoturilor. Inserarea in acceptorul de modene a unor monede incalzite este obiceiul majoritarii, insa altii pariaza pe monedele reci. Jucatorii de moda veche poarta talismane norocoase. Pot fi sub forma de: o moneda veche, o bijuterie etc. Consumarea de bauturi alcoolice in timpul jocului aduce ghinion. Dintre toate superstitiile mentionate, aceasta este singura care face sens. Jocul in stare de ebrietate este cel mai rau lucru pe care il poti face in interiorul unei sali de joc sau a unui cazinou.

Totusi, rezultatele aparatelor de jocuri de noroc sunt definite de un generator aleator de numere, care nu poate fi influentat de factori externi. Superstitiile, asadar, nu-ti vor influenta sansa de castig, insa daca te face sa te simti conformatbil, poarta cu tine talismanul norocos in timp ce joci. ­čÖé

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Contact